Vau viatjar amb nosaltres desde...

Vau viatjar amb nosaltres desde...
Gràcies a tots!!!

divendres, 12 de febrer del 2010

Dades ko Phi Phi

Transport
  • S'arriba en Ferry (per nassos) nosaltres desde Phuket, tot i que també s'hi pot arribar desde Krabi. Desde Phuket, nosaltres vam pagar 900 baths pel trasllat des de l'hostal fins el port, pel ferry, anada i tornada (oberta) i el trasllat del moll fins a algun lloc del centre de Phuket, tot i així vam veure que hi ha ticket del Ferry desde 350 baths...
  • Per l'illa, l'únic mitjà de transport és agafar 'taxis-barca'... les barques de cua llarga que et transporten (viatges curtets) per uns 100 baths / persona. Sinó, doncs caminant per l'illa que és més sa.
Dormir
  • Vicking nature resort: de veritat, si no us importa caminar per entre el bosc, el millor resort qe vam veure: cabanes de bambú mot ben integrades al medi, llits amb mosquitera, hamaques... és com la resta, però millor... aprop del poble, però sense follons, amb una de les platjes més maques i solitàries que vam veure... i dels que està millor de preu, des d´uns 1200 baths.
Menjar
  • Vicking nature resort: es menja bé, sense luxes, menjar tai i occidental a un preu acceptable.
  • Ciao bella: italo-tailandès, a peu de platja, bona qualitat, però ens esperàvem més del que vam trobar...el millor les vistes (clar que a ko Phi-Phi això és fàcil)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada