Vau viatjar amb nosaltres desde...

Vau viatjar amb nosaltres desde...
Gràcies a tots!!!

dimarts, 9 de febrer del 2010

Dades Chiang Mai

Dormir


• Siri Guest House: és molt recomenable, per 300 baths tens una habitació doble, amb bany i ventilador. És cèntric però manté la tranquilitat que li dona un soi (carreró). A part en Jimmy (el seu propietari) t’aconsella sobre el que calgui (surt a la lonely planet, per si voleu la direcció).

Transport

• Tren nocturn Bangkok – Chiang Mai: còmode i perfecte per passar la nit, triga 13 hores. Nosaltres vam agafar retràs en els dos trajectes. Preu: uns 800 baths.

• Tuk-Tuk: per moure’t en distancies llargues dintre de la ciutat, pagar com a molt 60 baths, 80 fins l’aeroport o l’estació de busos o trens.

• Taxi: per anar a destinacions més llunyanes com el Doi Suthep, la baixada de bandera costa 40 baths.

• Taxis compartits (vermells): doncs si es troba amb qui compartir té la seva gràcia, i surt més baratet. Nosaltres vam pujar i baixar al Doi Suthem (50 minuts de trajecte) amb una parella d’americans per 400baths, el mateix conductor t’espera allà dalt el temps que acordeu.

Menjar

• Tania: restaurant a Ratwithi, a on vam trobar més locals que turistes, per tant bon preu (4 plats petits, 3 begudes i 1 postre per 120 baths). A més bona qualitat (cuidado que hi ha plats força picants).

• Bar a Ratchadamoen: no recordem el nom, però n’hi ha a centenars, vam parar a un modernet tipus to-sit. Cafè i suc 100 baths.

• The Riba: restaurant modern al canal i amb música en directe i a tot drap on cuinen (força bé) menjar tai i occidental. Sopar de 2 plats per cap, un postre i un cafè més begudes, 460 baths.

• Eden: sublim restaurant francés aprop de la siri guest house on fan plats francesos exquisits a molt bon preu, entrecot amb salsa de foie, patates fregides i un panet francés acabat de sortir del forn, 180 baths (el plat més car) o raviolis de carn i ricotta amb parmesà (120 baths).

• Indi: turistada, lent, dolent, no va res, per no tornar, més de 30 minuts per una hamburguesa dolenta dolenta. A la zona guiri. És el problema de sortir dels horaris típics…començàvem a sopar a les 11.30.

2 comentaris:

  1. 2 coses: un bhat daquests quan es????
    i l'altre, sisu, tu com portes això del picant?

    petons!
    Laia

    ResponElimina
  2. hi ha un súper conversor al costat... però aprox 50 baths 1 euro (de fet algu més, però per fer el canvi ràpid...)

    picant... es pot esquivar força fàcil... n'he menjat un parell o tres de plats així...

    ResponElimina