Vau viatjar amb nosaltres desde...

Vau viatjar amb nosaltres desde...
Gràcies a tots!!!

diumenge, 31 de gener del 2010

Qatar o Babel

Són dos quarts d´una de la nit qatarenya (3 hores menys a les Canàries)…estem a l´equador del nostre viatge cap a Tailàndia…i estem destroçats!

Després de dormir una hora i mitja, un taxi ens ha recollit a casa a les 5. A l´aeroport hem hagut de pagar les maletes, doncs per alguna raó que no acabo d´entendre, no les vam comprar on-line (vam fer tantes reserves que al final ja no sabíem què fèiem!).

A les 8.30 ja érem a Malpensa, on hem passat 6 hores esperant l´avió cap a Qatar. La veritat és que tant l´espera com les 5 hores de l´avió han passat molt ràpid, doncs a part d´obrir l´ull per menjar un arròs basmati amb pollastre deliciós, la resta del temps l´hem passat abraçats a en Morfeo.

I ara som aquí, matant les 9 hores de trànsit que tenim fins a les 8 del matí, hora en què pujarem a l´últim tram del trajecte!

La veritat però, és que estar asseguts amb un capuccino i una xocolata prou decents i veure passar les riades de gent que pul.lulen per aquest espai, ja omple el temps, la vista i la imaginació.

I és que és un mosaïc de colors! Pells, robes i maneres de fer de tots colors s´uneixen en aquest espai temporal que fa que les vides de gent tant diferent es trobin per un moment! Blancs, negres, asiàtics, jeques àrabs, indis i molts més, passegem per l´aeroport, perfumant-nos amb les colònies gratuïtes dels stands, xafardejant rellotges bons o comparant preus del tabac…

Pels passatgers en trànsit, ens donen sopar i esmorzar, però no hem gaudit d´un hotel perquè no ho vam reservar 72 hores abans! Del què sí podem fer ús és de dues quiet rooms, on hi ha tot de butaques, la llum apagada i sense el so que anuncia el trànsit frenètic d´aquest aeroport, per poder fer una bacaineta…això, si no us toca un roncador tailandès com el que teníem al costat…

Ens veiem o ens llegim, ara sí, desde Bangkok!

pd. Aneu molt bé amb els comments!!! Tindreu regalets... Peris, ok, tu de moment 2, vas primera!

5 comentaris:

  1. disfriteu del viatge, i moltes felicitats parelleta!

    Fabi

    ResponElimina
  2. Ei Mir i Fer, aqui el meu primer escrit en un blog!!! Que disfruteu dels primers dies per Bangkok, quina enveja!!!!!!!!!!!!!!!1 Per aqui avui fa núvol i pinta basots, vull dir, pluja!!!

    Doncs res seguirem fent comentaris, ara veig que és molt fàaacil!!!

    Petons i disfruteu!
    Maria

    pd: com vaig a la llista de premiats??? :)))

    ResponElimina
  3. sisuuuuuusssssss!!!! que tal amb el roncador tailandes?? tan silenciosos que semblen.. jo aquí dir-vos que ja us he rentat les tasses i el motllo del pastis (sí, sen van i em deixen a mi de venatfocs... ja sabeu com son.. jijijiji j/k)
    bueno, us aniré visitant epr aquestes contrades.. petoooo
    Laia

    ResponElimina
  4. Primusss,
    Abans de res felicitats!!!
    Sorry amb tot el rollo del pis vaig de cul i se'm va passar trucar-vos, no tinc perdó :(
    Com va això? de fet sou parella, o sou parella de fet?
    Pel que fa al viatge, no em feu cap mena de llàstima amb tot el tema de l'espera entre vol i vol, el que tinc és enveeeeja i gens sana.
    Només dir-vos que us desitjo una "honey moon" moooolt dolça, ahh i feu moltes fotos.
    Molts petons.
    La Prima:)

    ResponElimina
  5. Preciosa!!!Desitjo que de tot cor que ho disfruteu al 100%!!! .....i que tamb les piles careegades per al Iefc!! ;) petons de a Cris foto!!

    ResponElimina