Vau viatjar amb nosaltres desde...

Vau viatjar amb nosaltres desde...
Gràcies a tots!!!

dissabte, 16 de gener del 2010

Saborejant el proper viatge des del sofà de casa

Patagònia, Panamà, Guatemala, Bali ¿? teníem tantes opcions per passar aquestes dues setmanes de vacances...que l´elecció no ha estat fàcil, però jugàvem amb avantatge...sabíem que qualsevol destí ens agradaria...finalment hem triat Tailàndia...ja que pel que hem llegit, el febrer és el millor mes per visitar aquest país!!

I volíem algun lloc especial, per celebrar l´entrada de l´any, el final desl exàmens de fotografia del primer semestre de la Mire, la firma com a parella de fet...celebrar que estem vius i ens estimem!!

El compte enrere ha començat: marxem d´aquí a 2 setmanes...BCN- Milan- Doha (Qatar)- Bangkok...sí, com deveu estar pensant el vitage no és precisament molt directe, però i la de països que veurem!! A Qatar tenim una escala de 9 hores...llàstima que sigui a plena nit qatarenya...

Ja tenim el cuquet a la panxa...les motxilles estan esperant ser emplenades, els passaports ser timbrats i nosaltres empapar-nos d´una nova cultura, uns nous aromes i uns nous somriures.

I per tal de compartir aquest viatge amb tots vosaltres, igual que l´Atalacama09, neix aquest nou blog! No sigueu vergonyosos ni mandrosos i envieu-nos els vostres comentaris! sinó, no us portarem res...l´Estrella i l´Eduard ja tenen el seu regal assegurat!! són els nostres fans incondicionals!! Merci!! La veritat és que fa molta il.lusió saber que hi ha algú allà darrera :)

Fins aviat,

Mir i Fer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada