Vau viatjar amb nosaltres desde...

Vau viatjar amb nosaltres desde...
Gràcies a tots!!!

dimecres, 27 de gener del 2010

L'altra companya de viatge. Quin patiment...

És curiós, al segle XX1, distàncies cada cop més curtes, comunicacions 'on line' com internet. Aconseguir informació sobre Tailandia és prou fàcil, tens tota la que vulguis i més. Però noi, sigui pel fet (que és cert) que hem de preparar el viatge en poc temps, o pel fet que és difícil ordenar la bogeria d'enllaços, consells i parides que trobes per la xarxa, la sensació era que faltava quelcom...

I per fi està al meu costat, s'ha fet esperar, però ha arribat a temps per ajudar-nos. Una de les millors companyes de viatges que es pot tenir, mai li pots fer cas al 100% però t'ajuda força bé i sobretot de forma fàcil a planificar qualsevol viatge. Sap de tot però mai es vol imposar, si després de tot el que t'ha dit no li fas cas, no es queixa, la pots deixar un dia oblidada a l'habitació, pots ferir-la una mica, en certa manera, fins i tot trencar-la i mai es queixa. I un cop s'acaba el viatge i tornes casa, no tornes a pensar en ella fins que tornis a marxar, però estàs tranquil, de ben segur que estarà disposada a acompanyar-te de nou.

Està clar de qui parlo, de la guia lonely planet!!! l'anterior edició estava descatalogada, havia de sortir la nova edició al gener, però ja ens temíem que no arribaria a temps. Teníem, gràcies a la sisitis (sisi un petó i gràcies) l'edició anglesa del 2003, però mira, al final, per 33€ i una p**a multa d'aparcament (ja sé que no és el lloc per queixar-se però ho havia de dir. Sinó revento!) tenim, acabada de sortir del forn, la nova guia de Tailàndia, i això és una bona notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada