Vau viatjar amb nosaltres desde...

Vau viatjar amb nosaltres desde...
Gràcies a tots!!!

divendres, 29 de gener del 2010

De fet, parella...

... ja ho èrem no? ara bé, com la signatura en qüestió és la que ens permet marxar a Tailàndia, es mereixia una entrada no?

I així ha anat el dia: ens hem trobat amb pares, àvies i germans a la plaça sant Jaume a tres quarts de dotze, per caminar 50 metres fins a les oficines de la plaça sant Miquel, un cop dins ens hem hagut d'acreditar tots amb DNI per davant, es veu que un grup amb dues iaies de més de 80 anys deu fer por. Després hem passat (per l'arc de seguretat) fins a les oficines, que malgrat les vistes que tenien, eren realment unes oficines cutres. Allà ens han derivat a un despatxet 'reservat' amb millor cara i a on un senyor que encara no sabem si era jutge, notari o funcionari ens ha 'fet' com a parella.

La cerimònia, a veure, no té res d'envejar a una boda civil, és a dir t'expliquen les lleis derivades de signar parella de fet, bàsicament, que passa quan un es mori. Sí, és així, el 90% del temps de fer-se com a parella es gasta en que passarà quan ja no hi siguem. Després firmes i au, 20 minutets i llestos.

Després hem anat tota la family a dinar al gelonch el 'menú ejecutivo', que avui era un dia especial. I el gelonch no acostuma a fallar, unes tapes d'olives, xips de yuca i mongetes 'pochas', un entrant de crema de coliflor o d'espàrrecs, de primer, un saltejat d'ou, patata, foie i espàrrecs o rissoto de bolets, de segon tataki de tonyina amb makis (brutals) o carpaccio de wagyu, i de postres, milfulles de pinya.

I ja està, es podria catalogar com a boda express, però ja se sap que al pot petit hi ha la bona confitura...
I ara sí, cap a Tailandia hi falta gent...

6 comentaris:

  1. No fotis! Si que fa temps que no parlem, no? Uf! No m'entero de res. Moltes felicitats a tots dos i que vagi molt bé el viatge! Truca'm quan tornis per veure'ns sens falta que això és una vergonya. El que s'ha de fer per un regalet...Jeje! És broma, eh? Que sóc de la lliga antisouvenirs. Només estic escrivint per un motiu: perquè em fa il.lusió. Bon viatge i que sigueu feliços (que es veu d'una hora lluny que ho sou) i mengeu perdiços! Petonets. Alitxu

    ResponElimina
  2. Holaaaaa!!!! moltes felicitats a tots dos!!!

    Suposo que quan veieu el missatge, ja estareu a Tailàndia! Gaudiu moltíssim i més que moltes felicitats de nou! Petons del Sergi, la Laia i meus!

    ResponElimina
  3. Moltes Felicitats de part meva i del quim!!
    que us ho passeu de puta mare per Tailàndia....disfruteu de veure moltes coses, feu moltes fotos,..però sobretot, no us oblideu d'encarregar un bebito,,,jijiijiji!! es broma eee??? que us ho passeu molt bé.
    Mireia i Quim

    ResponElimina
  4. pues si, estic mol indignada pq no ens eu convidat!!!!! je je,...esperu q quan torneu fem un supar de cel.lebració!!passeu-so mol bé! jolín, tres setmanetes, que bé!! molts petons meus , de l'ari i d'en xavito!!!

    ResponElimina
  5. el número de regals que portareu va en funció dels comentaris que fem??????
    peris

    ResponElimina
  6. Moltas felicitats!!
    cuando regreseis tendreis que montar una fiestecilla con los amigos para celebrarlo. Que comais muchas perdices y nos vemos prontito
    Besos
    Ali

    ResponElimina